Νέα

Στο επίκεντρο Βρετανών και Ιρλανδών influencers βρίσκεται η Χαλκιδική

Στην Χαλκιδική βρέθηκαν Βρετανοί και Ιρλανδοί influencers με σκοπό να γνωρίσουν για πρώτη φορά την όμορφη περιοχή και να την προωθήσουν στην Βρετανική αγορά.

Για 3 μέρες, η Χαλκιδική βρέθηκε στο επίκεντρο 38 Βρετανών και Ιρλανδών influencers και διαμορφωτών κοινής γνώμης με εκατοντάδες αφοσιωμένους ακολούθους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής στο πλαίσιο των συνεργειών που έχει αναπτύξει, διοργάνωσε μαζί με τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης και το γραφείο ΕΟΤ Αγγλίας & Ιρλανδίας, το συνέδριο: “Traverse Elite Mini Conference Greece” από τις 6 έως τις 11 Οκτωβρίου 2022. Το σημαντικό αυτό συνέδριο που σχεδιάστηκε το τελευταίο τρίμηνο, είχε στόχο την προβολή και προώθηση της Χαλκιδικής μέσα από την ματιά των συμμετεχόντων με τα πλέον σύγχρονα μέσα στην αγγλική και ιρλανδική αγορά.

Οι 38 φιλοξενούμενοι, που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν επισκεφτεί τη Χαλκιδική στο παρελθόν, έμειναν ενθουσιασμένοι με την ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων και εμπειριών που μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης στη Χαλκιδική. Το πρόγραμμα τους ξεκίνησε με την επίσκεψη στο βιολογικό αμπελώνα Καζάκη στη Νέα Γωνιά και συνεχίστηκε με μία σειρά από διαφορετικές δραστηριότητες όπως: cooking & cocktail lessons, μαθήματα γκόλφ, pilates στην παραλία και παραδοσιακούς χορούς στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Porto Carras, όπου φιλοξενήθηκαν για 2 ημέρες. Η επόμενη μέρα ήταν γεμάτη με πολιτιστικές περιηγήσεις, επισκέψεις σε παραδοσιακούς οικισμούς, γευστικές δοκιμές μελιού καθώς και φυσιολατρικές και θαλάσσιες δραστηριότητες προκειμένου να αναδειχθούν τα «πολλαπλά» πρόσωπα της Χαλκιδικής εμπλουτίζοντας το μοντέλο «ήλιος και θάλασσα». Η 3ήμερη περιήγηση τους ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ένα εξαιρετικό closing «αλλά Χαλκιδική» πάρτι δόθηκε προς τιμήν τους στο ξενοδοχείο Athena Pallas το οποίο τους έμεινε αξέχαστο.         

Οι 38 influencers με συνολικό αριθμό ακολούθων που ξεπερνάνε τα 3 εκατ. σε Instagram, YouTube, blog & TikTok είναι μία στοχευμένη δράση που προβάλλει δυναμικά τη Χαλκιδική ενισχύοντας την τουριστική της ταυτότητα στη 2η πιο σημαντική αγορά της, την Αγγλία.  

O Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συνεργάτες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο σημαντικό αυτό project: το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras για τη φιλοξενία των συμμετεχόντων, την εταιρεία Dolphins of Greece που ανέλαβε τις μετακινήσεις, τον ξενοδοχειακό όμιλο Acrotel, τον Αμπελουργικό Οίκο Καζάκη, την εταιρεία Athos Sea Cruises, το εστιατόριο Akroyali και το μέλι Γεωργάκας. 

Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ.  Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διοργανώσαμε με επιτυχία ένα τόσο σημαντικό Project, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Β. Ελλάδα. Στη Χαλκιδική πιστεύουμε πολύ στις συνέργειες, που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια του προορισμού μας και θεωρώ ότι μαζί με την πόλη της Θεσσαλονίκης μπορούμε να πετύχουμε πολλά ξεκινώντας από την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Η έναρξη των απευθείας πτήσεων της Jet2 από τη Μεγάλη Βρετανία προς το αεροδρόμιο Μακεδονία – νωρίτερα από ποτέ – την 1η Απριλίου 2023 το επιβεβαιώνει εμφατικά. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης και ιδιαίτερα την κα. Ελένη Σκαρβέλη, τη Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Αγγλίας & Ιρλανδίας για την άψογη συνεργασία”.

Διαβάστε περισσότερα στο https://traveldailynews.gr/toyristikoi-foreis/sto-epikentro-vretanon-kai-irlandon-influencers-vrisketai-i-chalkidiki/

Did you like this? Share it!

0 comments on “Στο επίκεντρο Βρετανών και Ιρλανδών influencers βρίσκεται η Χαλκιδική

Comments are closed.