Νέα

Τουριστικά Πακέτα της Ηπειρωτικής Χαλκιδικής

Screenshot 2023 11 03 141750

Ο οδηγός τσέπης με τα τουριστικά πακέτα της ηπειρωτικής Χαλκιδικής δημιουργήθηκε από την Αναπτυξιακή Χαλκιδικής ΑΕ, στο πλαίσιο του διακρατικού Σχεδίου Συνεργασίας Cult In Tour, με τη συνολική επιμέλεια της εταιρείας ΕΤΑΜ ΑΕ και διατίθεται δωρεάν!

Περιλαμβάνει δύο (2) πακέτα διακοπών τεσσάρων (4) ημερών το κάθε ένα, τα οποία μπορούν να ακολουθηθούν ως σύνολο αλλά και ως ημερήσιες εκδρομές.

Τα πακέτα διακοπών απευθύνονται σε μεγάλο εύρος ταξιδιωτών, μεμονωμένους ή ομάδες, όπως ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά ή χωρίς, φίλους, συνεργάτες κοκ.

Στον οδηγό παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα σημεία ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται στις διαδρομές, τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, το κλίμα, πληροφορίες για  φεστιβάλ και εκδηλώσεις, τοπικά προϊόντα, και τη γαστρονομία της περιοχής.

Οι προτεινόμενες διαδρομές καλύπτουν κατά βάση τμήμα της ηπειρωτικής Χαλκιδικής, αλλά περιλαμβάνουν και δραστηριότητες σε παράκτιες περιοχές προκειμένου να ικανοποιούνται οι προτιμήσεις περισσότερων επισκεπτών και να προσφέρεται μια κατά το δυνατόν πληρέστερη εμπειρία στην περιοχή.

Μπορείς να βρεις τον Οδηγό και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Cult In Tour: https://cultintour.eu/enimerotiko-iliko/

Καλή περιήγηση!

Ο χρηστικός οδηγός τσέπης δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της δράσης 1δ. Δημιουργία Τουριστικών Πακέτων για τις επιλεγμένες περιοχές (σημεία), του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας (ΣΔΣ) με τίτλο “CULT IN TOUR”, που υλοποιείται στην Ελλάδα και την Πολωνία, από τις ΟΤΔ ΑΝΕΤΧΑ Α.Ε. για τη Χαλκιδική και ΟΤΔ PUSZCZA BIALOWIESKA δάσος Bialowieza αντίστοιχα. Το “CULT IN TOUR” υλοποιείται στο Υπομέτρο 19.3 της πρωτοβουλίας CLLD/LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

(Κωδικός ΟΠΣΑΑ: 0030380479)

Did you like this? Share it!

0 comments on “Τουριστικά Πακέτα της Ηπειρωτικής Χαλκιδικής

Comments are closed.