Νέα

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Έρευνα για την Καινοτομία!

Η Αναπτυξιακή Χαλκιδικής ΑΕ (ΑΝΕΤΧΑ ΑΕ) στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER, δημιουργεί κόμβο στήριξης της καινοτομίας (Innovation Hub), ένα μηχανισμό υποστήριξης και ανάπτυξης του οικοσυστήματος καινοτομίας με τη φιλοδοξία να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν καινοτομίες, που ψάχνουν ερευνητές, φορείς καινοτομίας αλλά και χρηματοδότηση, που χρειάζονται επιμόρφωση αλλά και δικτύωση.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε στην έρευνα πεδίου που διενεργούμε, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή σας, το Innovation Radar Questionnaire, ένα απλό και σύντομο ερωτηματολόγιο για την καταγραφή σημαντικών δεδομένων που αφορούν την καινοτομία και την επιχείρησή σας.

Οι απόψεις σας είναι πολύ σημαντικές γιατί θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ανιχνεύσουμε τεκμηριωμένα το επίπεδο, τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχετε σε θέματα ανάπτυξης, εφαρμογής και χρηματοδότησης της καινοτομίας στην επιχείρησή σας κι έτσι να οργανώσουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Για να συμμετάσχετε, παρακαλώ μεταβείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://www.surveymonkey.com/r/InnoRadar.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστεί να αφιερώσετε γύρω στα 5 λεπτά!

Επισημαίνουμε ότι, όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω του ερωτηματολογίου είναι αυστηρά απόρρητες και θα παρουσιαστούν μόνο σε συγκεντρωτική μορφή και όχι σε επίπεδο επιχείρησης. Η συμμετοχή στην έρευνα δεν οδηγεί σε καταχώρηση διαδικτυακών δεδομένων όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου ΙΡ ή το αποτύπωμα διαδικτυακού περιηγητή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που διαθέτετε στην υποστήριξη αυτής της προσπάθειας η οποία θα αποβεί προς όφελος των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Λειβαδιώτη Τάσο (τηλ. 2371024407, email: livadiotis@anetxa.gr)

Περισσότερα στο: https://www.anetxa.gr/

4. Logo Leader Png

Did you like this? Share it!

0 comments on “Πρόσκληση για συμμετοχή σε Έρευνα για την Καινοτομία!

Comments are closed.